Obiekt

Tytuł: Kucharz Doskonały : Pożyteczny Dla Zatrudniaiących Się Gospodarstwem Okazuiąc sposób poznawania, rozbierania i sporządzania różnego rodzaiu mięsiwa, ryb &c. przytym naukę daiąc przezorną o mocy, czyli wyśmienitości warzywa i ziół oraz o wyborze i onychże używaniu Tudzież robienia Wódek, Likworów, Syropów, Ciast i Cukrów / z Francuskiego przetłomaczony i wielą przydatkami pomnożony przez Woyciecha Wielądka

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2018-09-21

Data dodania obiektu:

2018-09-21

Liczba wyświetleń treści obiektu:

938

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://bc.wbp.lodz.pl/publication/87129

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji